Манчестър Юнайтед е отправил подобрена оферта към Де Хеа


Манчестър Юнайтед е отправил подобрена оферта към Де Хеа
Снимка: Getty Images/Guliver

1175 0

Манчестър Юнайтед е направил нова подобрена оферта на Давид Де Хеа, след като вратарят отказа да подпише нов контракт със заплата от 350 000 паунда на седмица.

След 12 месеца Де Хеа може да стане свободен агент и отчитайки този факт, клубът от "Олд Трафорд" се надява на прогрес в преговорите с испанеца, в противен случай ще се наложи да го продаде до края на летния трансферен прозорец.

Според Evening Standard, 28-годишният Де Хеа е поискал седмично възнаграждение в размер на 450 000 паунда на седмица, колкото получава Алексис Санчес в клуба. "Червените дяволи" в крайна сметка са решили да подобрят предложението си, но конкретни цифри не се споменават. Единствено се знае, че на "Олд Трафорд" чакат бърз отговор от вратаря.

Междувременно за "червените дяволи" е от особено значение да завърши скоро селекцията си и да се подсили най-вече в халфовата линия, където Юнайтед е близо до това да загуби Погба (подробности по темата четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички