Манчестър Сити прегази Бърнли и продължава напред за Фа Къп


Манчестър Сити прегази Бърнли и продължава напред за Фа Къп
Снимка: Getty Images/Gulliver

976 0

Манчестър Сити се класира без никакви проблеми за 1/8-финалите за ФА Къп, след като победи Бърнли с гръмкото 5:0. "Гражданите" играха на много високи обороти и не пожалиха изобщо своя противник, а и петте попадения са дело на различен голмайстор.

След агресивна игра на отбора на Гуардиола в 23-ата минута Данило изведе Габриел Жезус отляво в наказателното поле, който мина между двама защитници и след това шутира, за открие резултата. Останалите 4 попадения паднаха през втората част.

В 52' Бернардо Силвва се разписа със страхотно завършващо отиграване. Той си освободи пространство след добро подаване в наказателното поле и вкара за 2:0. В 61' Кевин де Бройне овладя по перфектен начин подаване на ръба на пеналтерията, дошло от Рияд Марез, и нанесе добър удар в долния ляв ъгъл. Големият разпад в Бърнли продължи, този път с автогол Кевин Лон опита да избие топката след центриране, но вместо това я прати в средата на собствената си врата. В 85' пък Серхио Агуеро оформи крайното 5:0, след като се разписа от дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички