Манчестър Сити не сгреши и записа лесна победа срещу Хъл


Манчестър Сити не сгреши и записа лесна победа срещу Хъл
Снимка: Guliver/GettyImages

1125 0

Манчестър Сити победи Хъл Сити на "Етихад Стейдиъм" в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига. Резултатът бе открит с автогол на Ахмед Елмохамади в 31-ата минута, а Серхио Агуеро (48') и Фабиан Делф (64') отбелязаха другите две попадения за "гражданите". Андреа Ранокия (85') отбелза за гостите.

Още с началото на двубоя Сити овладя инициативата, но натискът не се изразяваше в създаването на чисти положения. В 31-та минута Давид Силва намери перфектно Хесус Навас в наказателното поле и той центрира успоредно на голлинията. Там неориентираният Ахмед Елмохамади прати топката в собствената си мрежа с глава.

И през втоарата част продължи доминацията на домакините. В 48-та минута Рахийм Стърлинг направи страхотен пробив, а центрирането му беше отбито на крака на непокрития Серхио Агуеро около границата на наказателното поле, който отбеляза за 2:0.

В 64-ата минута Фабиан Делф на страхотна позиция пред наказателното поле прати топката в мрежата, за да реши всичко в срещата. 5 минути преди края на срещата Хъл вкара почетно попадение. Шон Малоуни намери перфектно Андреа Ранокия и той с прекрасно изпълнение оформи крайния резултат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички