Манчестър Сити и Динамо спукаха топката на "Етихад", Харт спаси своите от загуба в края


Манчестър Сити и Динамо спукаха топката на "Етихад", Харт спаси своите от загуба в края

825 0

Манчестър Сити се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига, въпреки че не впечатли с нищо по време на реванша срещу Динамо (Киев), завършил 0:0 пред полупразните трибуни на стадион "Етихад".

Двата отбора имаха по едно добро положение през целия двубой, като и двете бяха през второто полувреме. Хесус Навас уцели гредата 20 минути преди края на двубоя, докато Харт се намеси решаващо при удар на Ярмоленко в заключителните секунди на срещата.

"Гражданите" все пак бяха спечелили първата среща с 3:1 и изиграха срещата в тренировъчно темпо, но дори в протоколния реванш лошите новини за Мануел Пелегрини се умножиха. Централните бранители на тима Венсан Компани и Николас Отаменди получиха контузии, като по-сериозно беше положението с белгийския национал, който през последните 3 години е съсипван от контузии. Двамата бяха заменени още през първото полувреме.

Манчестър Сити се класира за четвъртфиналите на турнира за пръв път от създаването му и чака петъчни жребий. Към топ 8 продължиха до момента Реал Мадрид, ПСЖ, Волфсбург и Бенфика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички