Ман Юнайтед постави нереална цена за Пол Погба


Ман Юнайтед постави нереална цена за Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

4999 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед постави цена на голямата си звезда Пол Погба. "Червените дяволи" не смятат да се разделят с полузащитника си за сума по-малка от 200 млн. паунда, твърди "The Sun".

Това на практика означава, че Погба ще се превърне в най-скъпия футболист в историята, след като сумата надхвърля тази на нападателя на ПСЖ Неймар. Барселона и Ювентус са сред отборите, които са фаворити за подписа на играча, но подобна сума би се оказала проблем дори и за клубове от подобно ниво.

Французинът бе усилено свързван с трансфер още през лятото, но все пак остана на "Олд Трафорд". От началото на сезона обаче Погба се намира в лоши отношения със селекционера на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, а напрежението между двамата ескалира със всеки изминал мач. 

Погба остана извън състава на Юнайтед при вчерашната загуба от тима на Дарби в турнира "Карабао Къп", като наблюдаваше двубоя от трибуните. Няколко дни по-рано, при равенството с Улвърхемптън, Моуриньо отне и капитанската лента на французина, след като полузащитникът се изказа остро към играта на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички