Ман Сити разполага с безпогрешен голмайстор, но... от женски род!


Ман Сити разполага с безпогрешен голмайстор, но... от женски род!
Снимка: Getty Images/Guliver

1154 0

Отборът на Манчестър Сити безспорно е един от най-силните клубове в Европа през настоящия сезон, а в основата на това стои безумно силното нападение на отбора и широчината на състава. "Гражданите" разпогалат с едни от най-добрите нападатели на Стария континент, но най-безпогрешният остава "скрит" за голяма част от феновете.

Причината е, че този нападател е от женски род, а неговото име е Никита Парис. Тя се състезаваза женския отбор на "небесносините", а съдейки по статистиката й Парис определено може да заиграе рамо до рамо и със Серхио Агуеро.

От началото на годината Никита Парис е отбелязала осем гола, но далеч по-впечатляващото е от колко удара тя е успяла да стигне до тях - само десет! С подобна успеваемост Парис със сигурност задминава някои от най-добрите нападатели не само в Англия, но и в цяла Европа.

Междувременно нападателят на Ливърпул Садио Мане задмина рекорд на Стивън Джерард и пренаписа историята на клуба в Шампионска лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички