Ман Сити по стъпките на Челси за трансферното ембарго

Отборът на Манчестър Сити най-вероятно също ще бъде наказан със забрана за привличане на нови играчи за два трансферни прозореца, както бе сторено и с техния конкурент в английския шампионат Челси. Причината и в този случай е същата - системно нарушаване на правилата за привличане на непълнолетни футболисти.

Ако санкцията бъде приета, това на практика ще означава, че мениджърът на тима Хосеп Гуардиола няма да може да реализира трансферните си цели за лятото, които, според медиите на Острова, надхвърляха 150 млн. паунда.

Ман Сити разполага с безпогрешен голмайстор, но... от женски род!

Отборът на Манчестър Сити безспорно е един от най-силните клубове в Европа през настоящия сезон, а в основата на това стои безумно силното нападе...

Проблемите за "небесносините" обаче не спират до тук. "Гражданите" са разследвани още за нарушаване на правилата за финансов феърплей, а това може да доведе до отстраняване на клуба от Шампионска лига. Именно заради тези проблеми мнозина смятат, че Пеп Гуардиола ще предпочете да се раздели с тима през лятото, като е възможно да премине в тима на Ювентус.

Междувременно днес предстои жребият за 1/4-финалите на Шампионска лига. Къде и кога да гледате жребия - вижте тук.

Още по темата

Please select answer!