Люта битка с Манчестър Сити, Юнайтед отправи подобрена оферта за Магуайър


Люта битка с Манчестър Сити, Юнайтед отправи подобрена оферта за Магуайър
Снимка: Guliver/GettyImages

5147 0

Манчестър Юнайтед вече е фаворит в битката за подписа на Хари Магуайър, след като подобри предложението си за защитника на Лестър на 70 млн. паунда, съобщи Sky Sports. Както е известно, Магуайър е цел №1 за укрепване на отбраната както за Юнайтед, така и за градския им съперник Манчестър Сити.

Футболистът има дългосрочен контракт, освен това е щастлив на "Кинг Пауър" и по тези причина "лисиците" заеха категорична позиция по отношение на своята звезда и са готови да го пуснат само при изключителна оферта. Първата оферта на "червените дяволи" бе с 5 млн.паунда по-малко.

Според Sky Sports, "червените дяволи" са по-близо до неговия подпис, но компромис още не е постигнат. В неделя Юнайтед заминава за предсезонно турне в Австралия, а Лестър отива на тренировъчен лагер във френските Алпи. Предстои да разберем дали от "Олд Трафорд" са склонни да предложат и нова подобрена оферта.

От Юнайтед подписаха нов договор с един от нападателите си, който съвсем доскоро обмисляше да напусне - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички