Лоши новини за Клоп: Защитник на Ливърпул се контузи за дълго


Лоши новини за Клоп: Защитник на Ливърпул се контузи за дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

3753 0

Лоши новини сполетяха мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Крайният защитник Натаниъл Клайн е получил тежка контузия, която ще го извади от футболните терени за дълго време. Травмата е в областта на предната кръстна връзка, съобщиха от ръководството на клуба.

"Всички сме много разстроени за Клайн. Той тренираше и играеше много добре, беше в страхотна форма. Очевидно такава травма не е много приятен момент за всеки играч, но за щастие лекарите казват, че не е много сложна. Това означава, че възстановяването му ще се извърши съгласно стандартната схема. Ще го подкрепим по всички възможни начини и ще изчакаме бързото му завръщане на полето", сподели Юрген Клоп.

Клайн за последно бе под наем в Борнемут, но през това лято се завърна и взе участие в предсезонната подготовка на мърсисайдци. Той получи контузията си в мача срещу Борусия Дортмунд, като прогнозите са, че той ще отсъства около половин година. Клайн не е титуляр в редиците на Клоп, но е отлична опция за защитата на отбора, която в последно време оредя.

Междувременно бивш футболист на Ливърпул възнамерява да съди антидопинговата агенция заради това, че са му провалили спортната кариера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички