Лондонска трансферна битка за един от най-обещаващите таланти


Лондонска трансферна битка за един от най-обещаващите таланти
Снимка: Getty Images/Guliver

1801 0

Отборите на Арсенал и Тотнъм са в надпревара за подписа на централния защитник на Сент Етиен Уилям Салиба, съобщава Sky Sports. 18-годишният младежки национал на Франция е определян за един от най-обещаващите бранители в Европа, като според информацията за момента "артилеристите" са по-близо до сделка.

Тимът на Унай Емери е предложил 27 милиона паунда на френския клуб за техния играч, като в сделката влиза и уговорка Салиба да остане да играе в Сент Етиен под наем през следващия сезон.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче иска да се намеси в играта за защитника в последния момент, като "шпорите" виждат в Салиба дългосрочен заместник на белгийския национал Тоби Алдервейрелд, който е пред трансфер в Рома. При всички положения Салиба ще продължи да играе за Сент Етиен под наем и през следващия сезон, тъй като това е желанието както на клуба, така и на играча.

Феновете на тима наскоро получиха още лоши новини, след като стана ясно, че Франки Де Йонг е бил пред трансфер в Арсенал (какво е попречило на сделката четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички