Ливърпул взима японска звезда за ниска сума през януари


Ливърпул взима японска звезда за ниска сума през януари
Снимка: Gulliver/GettyImages

3380 0

Отборът на Ливърпул най-вероятно ще се подсили с японската звезда на РБ Залцбург Такуми Минамино. Във вторник Минамино игра срещи „мърсисайдци“ в Шампионската лига и очевидно Юрген Клоп и компания са останали впечатлени от изявите му, а в ответния двубой между двата клуба на „Анфилд“ в началото на октомври 24-годишният футболист дори отбеляза едното от трите попадения за австрийския тим.

Интересното е, че освобождаващата клауза на Минамино е едва 7.75 милиона паунда, която „мърсисайдци“ могат да активират още тази зима. Юрген Клоп иска да докара някои нови имена на „Анфилд“ през зимата, след като смята да пусне младия Рийън Брюстър под наем. Със сигурност обаче ако японецът дойде на „Анфилд“, той ще трябва да се задоволи със статута на резерва за сметка на Садио Мане и Мохамед Салах, но би бил добра опция, ако някой от тях получи травма или има нужда от почивка.

Евентуален трансфер на Минамино в Ливърпул, би означавало сериозно разширяване на фен базата на „мърсисайдци“ в Далечния Изток. А ето кой може да се окаже най-тежкият жребий за Ливърпул във фазата на осминафиналите в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички