Ливърпул се издъни за втори пореден път и върхът вече е далеч (ВИДЕО)


Ливърпул се издъни за втори пореден път и върхът вече е далеч (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

967 0

Юрген Клоп бе прав да иска освирепял Ливърпул в домакинството на опашкаря Уест Хем, защото "чуковете" затрудниха максимално съперника си на "Анфийлд" и измъкнаха равенство 2:2.

Ливърпул дори може да се чувства щастлив от спечелената точка, защото груба грешка на вратаря Дарън Рандолф доведе до гола на Дивок Ориги в 48-ата минута за 2:2. Иначе мачът почна отлично за мърсисайдци и след хубава комбинация Адам Лалана откри резултата още в 5-ата минута.

Димитри Пайе обаче изравни с прекрасно изпълнение на пряк свободен удар в 27-ата, а нелепост в отбрана на Жоел Матип позволи на Микайл Антонио да излезе сам срещу вратаря Кариус и да го преодолее елегантно за 1:2 в 39-ата.

Ориги наказа глупостта на Рандолф малко след подновяването на играта, когато вратарят не улови топката и я подари на белгиеца. Вместо да се вдъхновят от попадението обаче, домакините така и не стигнаха до чисто положение за трети гол, а добрите намеси на Рандолф при далечните удари запазиха равенството.

Ливърпул е вече с 31 точки и се намира на трета позиция след 15 кръга, като изостава с 6 от лидера Челси и 3 от Арсенал. Уест Хем е точно над чертата на 17-о място с 13 пункта.


All Goals & Highlights HD - Liverpool 2-2 West... by footballEnLigne

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички