Ливърпул продаде братовчеда на Джерард след скандала с агента му


Ливърпул продаде братовчеда на Джерард след скандала с агента му
Снимка: Getty Images/Guliver

2571 0

Отборът на Фиорентина привлече 18-годишния юноша на Ливърпул Боби Дънкан, малко преди затварянето на трансферния прозорец в Европа.

Според медиите на Острова "виолетовите" са платили два милиона евро за Дънкан, който е братовчед на легендата на Ливърпул Стивън Джерард. "Червените" ще получат и 20 процента от сумата по следващия трансфер на футболиста.

Дънкан впечатли всички с изявите си за юношеските формации на мърсисайдци през миналия сезон, отбелязвайки общо 32 гола. Офанзивният футболист взе участие в предсезонното турне на Ливърпул в САЩ това лято, като дори отбеляза един гол в контролата с Транмиър Роувърс.

Дънкан е и младежки национал на Англия, като през 2016-та година отбеляза хеттрик за националния отбор до 16 години при победата над Бразилия с 4:3. Той напуска Ливърпул, след като агентът на играча публикува отворено писмо, в което остро нападна мърсисайдци, обвинявайки ги в психически тормоз (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички