Ливърпул получи Целувка от смъртта преди старта на сезона в Англия


Ливърпул получи Целувка от смъртта преди старта на сезона в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

3678 0

Сезонът в Англия вече започна. Вчера Манчестър Юнайтед и Лестър дадоха старт на кампанията, като "червените дяволи" спечелиха с 2:1 на "Олд Трафорд".

През изминалия трансферен прозорец Ливърпул бе тимът на Острова, който изхарчи най-много за привличането на нови играчи, като на "Анфийлд" пристигнаха четири нови попълнения. Поради причината, че Юрген Клоп разполага в тима си с играчи като Алисон и Роберто Фирмино, бразилската легенда Пеле смята, че това ще стигне на мърсисайдци да станат шампиони във Висшата лига за първи път в историята си.

"Дойде началото на сезона в Англия! Кой мислите, че ще спечели титлата? Мисля, че това е годината на Ливърпул, Алисон и Фирмино", написа в офиациалния си профил в "Twitter" Пеле.

Новините, че Пеле подкрепя Ливърпул обаче не е добра новина за "червените", като бившият голмайстор на Бразилия не се слави с добра точност в прогнозите. Бившият нападател заявява, че до 2000 година ще има Световен шампион от Африка и сам определя  Нил Лампти за "новия Пеле".

През 2002 година прогнозира, че Аржентина и Франция ще играят на финал, а двата тима отпадат още в началото. Тогава световен шампион става Бразилия, а Пеле казва, че родината му няма дори да мине групите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички