Ливърпул остана без защита за двубоя с Лестър


Ливърпул остана без защита за двубоя с Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1457 0

Стълбът в отбраната на Ливърпул Върджил ван Дайк е под въпрос за утрешния двубой на мърсисайдци срещу Лестър в среща от 24-ия кръг на Висшата лига.

Холандецът е болен, като неговото отсъствие още повече би намалило опциите на Юрген Клоп в защита, тъй като Трент Александър-Арнолд, Деян Ловрен и Джо Гомес също са извън сметките. Първите двама все пак има шанс да играят, докато за Гомес е ясно, че няма да участва в двубоя. Джеймс Милнър пък е наказан за мача, след като получи червен картон срещу Кристъл Палас.

Иначе Ливърпул продължава да бъде на върха в класирането с четири точки повече от Манчестър Сити и с девет пред третия Тотнъм. За мърсисайдци предстои и двубой от осминафиналите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнехн на 19 февруари, но поне тимът няма ангажимент към местните купи. "Червените" отдавна не са в турнира за Купата на Лигата, където финалът ще бъде между Манчестър Сити и Челси, а освен това по-рано този месец отпаднаха от ФА Къп след поражение от Уувърхемптън с 1:2 на "Молиню".

Междувременно стана ясно защо звездата на Ливърпул - Мохамед Салах, изчезна от социалните мрежи. Каква е причината - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички