Ливърпул награждава Фирмино с нов договор, пратиха го на почивка


Ливърпул награждава Фирмино с нов договор, пратиха го на почивка
Снимка: Gulliver/GettyImages

1355 0

Докато играчите на Ливърпул се подготвят усилено за мача с Манчестър Сити през уикенда, един играч на тима получи почивка. Звездата на тима Роберто Фирмино не отпътува с останалите играчи за Дубай, като в момента е на почивка със съпругата си Лариса в Кипър.

Според изданията в Англия, на "Анфийлд" подготвят нов договор, с който да позлатят атакуващия си футболист. През този сезон той се представя повече от отлично и вече има 16 попадения за тима във всички турнири. Поради тази причина от тима са готови да покажат на бразилеца колко важен е той за тях, още повече след напускането на звездата Филипе Коутиньо, като му предложат нов договор.

Според настоящия контракт на Фирмино, той получава по 25 000 паунда за 1 до 5 гола през сезона, по 45 000 за 6 до 10 попадения, 65 000 за 11 до 15 гола и по 85 000 за всеки следващ гол с екипа на мърсисайдци. 

Към момента договорът между двете страни задържа Фирмино на "Анфийлд" до 2020 година, но новият контракт на 26-годишния бразилец цели да го задържи в Ливърпул до края на кариерата му, като значително ще бъде увеличена заплатата му, както и бонусите по договора му.

Все още обаче не е ясно дали Фирмино ще бъде наказан за сблъсъка си с Мейсън Холгейт по време на мача между Ливърпул и Евертън от 3-я кръг на ФА Къп, когато двамата се сдърпаха в края на първото полувреме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички