Ливърпул е застрашен от изхвърляне от Карабао къп


Ливърпул е застрашен от изхвърляне от Карабао къп
Снимка: Guliver/GettyImages

3327 0

Английската футболна лига е започнала разследване срещу тима на Ливърпул за използването на нередовен футболист при победата над МК Донс с 2:0 в Карабао Къп по-рано тази седмица.

Мениджърът на „червените“ използва в двубоя много от младите си футболисти и тези, които по-рядко получават шансове, включително Каомин Келехер, Райън Брюстър, Хърби Кейн, Харви Елиът, Сеп ван дер Берг и Педро Чиривея. Все още не е ясно кой е проблемният играч, като най-вероятно става въпрос за холандеца Ван дер Берг или испанецът Чиривея.

От клуба признаха, че може да са допуснали административна грешка по отношение на един от играчите си. „Работим със съответните власти, за да изясним фактите по този въпрос и няма да даваме повече коментари, докато този процес не приключи“, коментираха „червените“. Според правилата на Карабао Къп при такъв случай клубът може да бъде глобен или дори дисквалифициран от турнира.

Междувременно, Клоп говори относно състоянието на контузения титулярен вратар на мърсисайдци - Алисон. Вижте какво каза немският специалист - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички