Ливърпул без двама от атакуващите си футболисти за Карабао Къп


Ливърпул без двама от атакуващите си футболисти за Карабао Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

1461 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще трябва да се справя без нападателите Садио Мане и Джердан Шакири за утрешния двубой от третия кръг на Карабао Къп срещу третодивизионния МК Донс. Мане няма да успее да се оправи от травма, който получи по време на мача с Челси в неделя, докато Шакири страда от травма в прасеца, получена по време на тренировка.

„Садио получи удар, но се чувства добре. Днес той няма да тренира, а утре ще получи лечение. Мисля, че в четвъртък трябва да се появи за тренировка, така че всичко изглежда е наред", заяви помощникът на Клоп Пепин Линдерс пред сайта на клуба.

„В края на вчерашната тренировка Шак усети леко втвърдяване в прасеца. Той не успя да продължи и медицинските изследвания показаха, че има леко разкъсване. Трябва да изчакаме няколко дни, но със сигурност отпада за утре. Той се нуждае от почивка и няма да участва", поясни относно състоянието на Шакири наставникът.

В лазарета на „червените" остават титулярният страж Алисон Бекер и нападателят Дивок Ориги със съответно контузия в прасеца и глезена. Линдерс допълни, че двамата имат значителен напредък и се очаква скоро да се завърнат в игра.

А как Стивън Джерард коментира отсъствието на Анди Робъртсън и Трент Александър-Арнолд в идеалния отбор на FIFA, може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички