Легенда на Юнайтед към Погба: Стой мирен и приеми реалността!


Легенда на Юнайтед към Погба: Стой мирен и приеми реалността!
Снимка: Guliver/GettyImages

4300 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън отправи любопитни съвети към звездата на "дяволите" Пол Погба. Робсън не одобрява поведението на френския халф, като смята, че Погба трябва да не привлича медийното внимание към себе си, а да обърне внимание на тренировките. Според Робсън "Погба трябва да се примири" с решението на клуба - независимо какво е то.

“Ти си играч на Манчестър Юнайтед, обвързан си с договор към тях. Затова трябва да даваш всичко за клуба, отбора и феновете. Има много спекулации в медиите около Пол. Той е топ играч. Стой мирен и си прави подготовката възможно най-добре, което, като съм го наблюдавал, прави. Ако се случи нещо и клубът също иска това да се случи, или пък нищо не стане, то трябва да се примириш с положението”, заяви Робсън пред Sky Sports.

Както е известно, през последния месец Погба и неговия агент Мино Райола усилено се опитват да уредят трансфер на футболиста далеч от "Олд Трафорд", а двата основни отбора, спрягани за следващата му дестинация, са Реал Мадрид и бившия му клуб Ювентус.

Междувременно мениджърът на "дяволите" Оле Гунар Солскяер прави отчаяни действия, за да задържи Погба и през следващия сезон (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички