Легенда на Ливърпул не вярва, че мърсисайдци ще станат шампиони през новия сезон


Легенда на Ливърпул не вярва, че мърсисайдци ще станат шампиони през новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

6614 0

Сезонът в Англия стартира с мача за Къмюнити Шийлд този уикенд. В спора за отличието се изправят двата конкурента от миналия сезон в Премиършип - Манчестър Сити и Ливърпул, като срещата е очаквана с огромен интерес.

Двата английски гранда бяха "тихи" през това трансферно лято, като шампионите се подсилиха единствено с халфа Родри, за когото броиха 70 милиона евро. Мърсисайдци пък взеха младият холандски защитник Сеп ван ден Берг, който вероятно ще подсили втория отбор на гранда от "Анфийлд".

Легендата на тима Майкъл Оуен обаче не вярва, че сезонът на Ливърпул ще бъде успешен, що се отнася до Висшата лига. Това сподели самият той в интервю.

"Очаквам нов силен сезон и трета поредна титла за Манчестър Сити. Кевин Де Бройне бе извън игра в голяма част от миналия сезон, но очаквам сега да внесе изключително много свежест в тима, а същото мисля, че ще направи и Родри. Ливърпул смятам, че отново ще завършат на втора позиция, следвани от Тотнъм и Челси. Манчестър Юнайтед и Арсенал ще допълнят Топ 6", сподели вижданията си носителят на наградата Златна топка.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пък изплаши доста феновете на тима, след като обяви, че две от големите звезди на тима може и да не стартират в срещата с "гражданите" за Къмюнити Шийлд. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички