Легенда на Арсенал вярва, че Алексис ще се върне на "Емирейтс"


Легенда на Арсенал вярва, че Алексис ще се върне на "Емирейтс"
Снимка: Getty Images/Guliver

1463 0

Шампион на Англия, носител на ФА Къп и Къмюнити шийлд в рамките само на 12 месеца е големият успех, който белязва идването на Арсен Венгер в Арсенал в края на миналия век. С отбора си от този период само се предсказва какво ще видим от "топчиите" в началото на 21 век,а именно онези Непобедими, които изумиха футболния свят с постижението си.

След като печели тези отличия под ръководството на Венгер Марк Овермарс завинаги остава в историята на "артилеристите" и като такъв той е потърсен за мнение относно еветнтуалното връщане на Алексис Санчес на "Емирейтс". Двамата играят на един и същи пост - по фланга и Овермарс ясно разбира желанието на чилиеца да смени клуба си.

"Уважавам много Алексис, защото той се справи отлично в Арсенал, но не знам дали бе добра идея да напусне. Футболът в Англия те променя завинаги. Може да те върне и крачка назад, но мен ми помогна да направя крачка напред. Арсен Венгер бе дошъл година преди мен, Денис Бергкамп вече бе направил добро впечатление. Беше страхотно, мисля, че променихме историята на Арсенал.

"ДА БИЕШ АРСЕНАЛ Е ПО-ХУБАВО ОТ СЕКС!"

Тези играчи са много важни за Арсенал и Алексис бе такъв. След като се разделиха, Арсенал търсеше нов "Алексис", но не намериха такъв. За това мисля, че все още им шанс той да се завърне в Арсенал", споделя Овермарс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички