Лампард се прицели в промоция в дебютния си сезон като мениджър


Лампард се прицели в промоция в дебютния си сезон като мениджър
Снимка: Getty Images/Guliver

2027 0

Новият мениджър на Дарби Каунти Франк Лампард заяви, че очаква труден първи сезон в професията, но крайна цел пред отбора е промоция за Висшата лига. Легендата на Челси ще дебютира в официален мач начело на "овните" утре, когато тимът гостува на Рединг в първия мач от откриващия кръг на Чемпиъншип.

След бляскава кариера във Висшата лига с Челси, където спечели три пъти титлата на Англия и веднъж Шампионска лига, а по пътя стана и голмайстор номер 1 в историята на "сините", Лампард се изправя пред ново предизвикателство с тима на Дарби, който от десет години не е бил в елита. "Разбира се, крайна цел е промоцията.

Всеки отбор в Чемпиъншип гони това. Но ще правим нещата стъпка по стъпка. Искам да завършил възможно най-напред и искаме да спечелим промоция, защото мястото на този клуб е във Висшата лига. Всички в клуба, играчите, щабът, цялото място, искаме да се класираме за Висшата лига", коментира Лампард.

"Искам играчите ми да бъдат агресивни, искам да играят добър футбол, бърз футбол. Нямам предвид тики-така, но искам да има енергия, искам да развълнуваме феновете", допълни бившият английски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички