Лампард с първи коментар, след като пое Челси


Лампард с първи коментар, след като пое Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2851 0

"За мен е изключителна гордост да се завърна в Челси като треньор. Всички знаят колко много обичам този клуб", обяви новият мениджър на "сините" Франк Лампард, след като по-рано днес подписа договор за три години с лондончани.

41-годишният Лампард се завърна на "Стамфорд Бридж", където постигна огромни успехи като играч и се превърна в голмайстор номер 1 в историята на клуба.

"Тук съм, за да работя здраво и да донеса още успехи на този клуб. Нямам търпение да започна. Обмислим добре, преди да приема. Аз съм мениджър само от една година и вече получих предложение да поема Челси - това не се случва често. Готов съм да докажа. Вярвам напълно в себе си", коментира Лампард, който има общо 648 мача със синия екип.

"Във Висшата лига конкуренцията е страхотна, но ние имаме много силен отбор. В състава ни има огромен талант. Този отбор завърши на трето място миналия сезон и спечели Лига Европа. Знам какво се очаква от мен и какво трябва да постигнем", допълни бившият английски национал.

Днес на Острова пък обявиха, че Лампард е готов да върне още една легенда на Челси на "Стамфорд Бридж", като го вземе за свой помощник. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички