Лампард призна: Имахме късмет, че Жоржиньо не получи червен картон


Лампард призна: Имахме късмет, че Жоржиньо не получи червен картон
Снимка: Getty Images/Guliver

1116 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че "сините" са имали късмет, че халфът на тима Жоржиньо не е бил изгонен по време на победата над Арсенал с 2:1 миналата вечер.

Италианският халф влезе в игра като смяна още преди почивката и бе в основата на пълния обрат, като вкара изравнителния гол в 82-та минута, но малко преди това можеше да получи втори жълт картон за тактическо нарушение в центъра.

"Определено можеше да бъде картон. В едно лондонско дерби има много такива фалове, някои по-рано в мача също не получиха картон, а други получиха. Може би имахме късмет в тази ситуация, но в други случаи се оплаквам, че нямаме късмет. Не мисля, че ситуацията беше стопроцентова. Жоржиньо беше с голяма заслуга за промяната в играта ни, спечели много втори топки и показа характер", коментира след двубоя Лампард. В същото време наставникът на Арсенал Микел Артета отказа да коментира ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички