Къде да гледаме мача Ливърпул - Челси?


Къде да гледаме мача Ливърпул - Челси?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1549 0

Днес от 18:30 часа Ливърпул приема отбора на Челси в много важен двубой от 34-ия кръг на Висшата лига. Ако искат мърсисайдци да запазят шансовете си за титла, то днес трябва да победят лондончани на "Анфийлд".

Отборът в момента е лидер в класирането и е с две точки пред Сити, но "гражданите" имат мач по-малко и на практика са отборът, което им дава предимство, макар че тимът е на втората позиция в таблицата. Срещата между Ливърпул и Челси може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport 2.

Челси, орт своя страна, се бори упорито за място в топ 4 и със сигурност ще опита да спре устрема на Юрген Клоп и отбора му. Домакините ще бъдат днес без Окслейд-Чембърлейн и Вайналдум, които са контузени, докато гостите са с оптимален състав и нито един играч няма да отсъства от техните редици.

През 2014 година именно лондончани препънаха Ливърпул от спечелване на титлата, която щеше да е първа от ерата на Висшата лига. Как коментира Юрген Клоп случая и какво очаква от двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички