Къде да гледаме мача Челси - Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме мача Челси - Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2024 0

Висшата лига се завръща с пълна сила през идния уикенд с един от големите футболни сблъсъци на острова - Челси срещу Манчестър Юнайтед. Двата тима откриват програмата от деветия кръг в първенството с ранния мач от 14:30.

Двубоят на "Стамфорд Бридж" е от изключително значение както за домакините, които са лидери в класирането с актив от 20 точки (заедно с Манчестър Сити и Ливърпул), така и за гостите от Манчестър, които са на незавидната осма позиция с изоставане от седем точки зад "сините".

Жозе Моуриньо се изправя срещу бившия си клуб в търсене на нова победа, след като в предишния кръг спечелиха трудно срещу състава на Нюкасъл. Португалският специалист се намира в труден период на треньорския пост, като всяка грешка може да се окаже пагубна за неговото бъдеще. Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport 2. 

Медиите в Испания разкриха част от трансферните планове на Жозе Моуриньо през зимата. Ето кой играч иска да привлече португалеца и е готов да даде солидна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички