Куртоа разкри иска ли да преподпише с Челси


Куртоа разкри иска ли да преподпише с Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1053 0

Вратарят на Челси Тибо Куртоа потвърди, че иска да подпише нов контракт със "сините" и се надява това да стане преди края на сезона. Тези дни бившият играч на Атлетико сподели за плановете си един ден да се върне в Испания, където живеят двете му деца - Николас и Адриана.

Тези думи на вратаря бяха възприети като намек, че не смята да продължава контракта си, който изтича в края на следващия сезон. 25-годишният белгиец сега поясни, че съвсем не става въпрос за това. "Обичам безкрайно децата си. Когато ти е мъчно за тях, винаги се питаш: дали не си струва да играеш в Испания? Именно затова отлагам решението си за продължение на контракт.

Медиите твърдят, че става въпрос само за пари. Не отричам, че те играят своята роля, но всичко трябва да бъде точно. Челси ми харесва, както и Лондон. Освен угризенията по повод личния ми живот, се чувствам много добре в Челси. Не виждам никакви причина за това да не преподпиша. Просто искам да обмисля всички варианти. Сега не е момент за прибързани решения. Нито за Челси, нито за мен. След няколко месеца ще седнем отново и открито ще поговорим. С изключение на медиите, няма никакъв натиск. Клубът разбира това. Като цяло, искам да постигна споразумение преди края на сезона и предпочитанията ми са насочени към Челси", обяви Куртоа, цитиран от Daily Mirror.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички