Ковачич засипа Лампард с похвали: Той ми дава повече свобода на терена


Ковачич засипа Лампард с похвали: Той ми дава повече свобода на терена
Снимка: Getty Images/Guliver

1282 0

Футболистът на Челси Матео Ковачич заяви, че се чувства комфортно в отбора на Франк Лампард. Хърватинът игра под наем на "Стамфорд Бридж" през миналия сезон, а през юни бе закупен от Реал Мадрид.

Челси смени своя наставник, но Ковачич не пострада от това, а напротив. 25-годишният халф игра и в трите мача от началото на новия сезон и е доволен от своята роля в отбора на Лампард. "Сега аз съм играч на Челси и се чувствам добре от това. Миналата година бяха само под наем, а сега се чувствам по-добре и по-уверен. Също така съм по-спокоен, защото през миналия сезон трябваше да се изявя и ми беше трудно. Започнах добре в новата кампания и се надявам да продължа в същия дух.

Все още липсва нещо в играта ми и мога да надграждам, уверен съм, че това ще стане. Лампард ми дава повече свобода, мога да поемам топката и да се движа напред. Чувствам се добре. Имам добра връзка с треньора и целия отбор. Способни сме да меним позициите си, агресивни сме. Нещата вървят добре, но само от месец сме с този треньор и можем още да прогресираме. Разбираме се с Лампард, запалянковците го обожават, както и играчите. Той е млад и ни разбира", заяви Ковачич.

През изминалата зима пък Челси обяви трансфера на Кристиан Пулишич. Американският национал е бил много близко до трансфер в Манчестър Юнайтед, който е пропаднал заради доста любопитна причина. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички