Коща: Бих сменил Челси само заради един клуб


Коща: Бих сменил Челси само заради един клуб
Снимка: Getty Images/Giulliver

4019 0

"Ако Челси иска да ме продаде, бих отишъл само в един отбор - Атлетико Мадрид", обяви голмайсторът на "сините" Диего Коста.

Вчера сезонът на лондончани приключи със загуба от Арсенал във финала на ФА Къп, в който Коста отбеляза 22-ия си гол за кампанията.

През януари испанският национал бе близо до трансфер в Китай, но в крайна сметка се разбра с мениджъра Антонио Конте и остана на "Стамфорд Бридж", за да помогне на тима да спечели шампионската титла във Висшата лига. Сега обаче нападателят категорично отхвърля възможността да заиграе в Китай.

"Ако клубът иска да ме продаде, бих отишъл само в един отбор и аз ясно казах това на ръководството. Аз ще реша своето бъдеще, а не те. Ако има оферта от Атлетико Мадрид, ще я обмисля. Няма да сменям града за друг, освен Мадрид", коментира Коста.

Думите му породиха интересни хипотези на медиите за летния трансферен прозорец. Според тях Коща може да премине в Атлетико, а Антоан Гризман да заиграе в Манчестър Юнайтед. Челси от своя страна ще замени своя голмайстор с Ромелу Лукаку или Алваро Мората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички