Клоп за титлата: Не го чувстваме, не мислим за това и не го говорим


Клоп за титлата: Не го чувстваме, не мислим за това и не го говорим
Снимка: Getty Images/Gulliver

1867 0

Мениджърът на световния клубен шампион и убедителен водач във Висшата лига на Англия Ливърпул - Юрген Клоп, за пореден път отказа да говори по-сериозно за титлата във вътрешното първенство и да фаворизира неговия тим.

"Това бе просто мач срещу много добър отбор (Лестър). Не решава нищо, което вие си мислите, че решава. Не го чувстваме, не го мислим и не сме го споменавали нито веднъж преди мач. Просто не е интересно. Мога да пиша история - никога преди в британския футбол отбор не е губил титлата след подобна преднина. Това звучи негативно в моята глава, затова продължаваме съсредоточено към следващите мачове. Имаме срещи с Уулвс, Шефилд, Тотнъм и Юнайтед - нищо не ми звучи решено" - заяви Клоп.

Немският специалист призна още, че точно това е било представянето срещу Лестър, от което неговият отбор е имал нужда. Вижте повече за срещата между "лисиците" и мърсисайдци - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички