Клоп за гола на Стърлинг: Признавам, наистина ми хареса


Клоп за гола на Стърлинг: Признавам, наистина ми хареса
Снимка: Getty Images/Guliver

5652 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори за мача отпреди няколко дена срещу Манчестър Сити за Къмюнити Шийлд. Припомняме, че в неделния ден "гражданите" и мърсисайдци завършиха 1:1, но след изпълнение на дузпи шампионът на Англия съумя да надвие подгласника си. "Червеният" треньор призна, че гола на съперника го е впечатлил.

"Уважението ми е твърде голямо (за Сити). Ние не бяхме на 100%, те не бяха на 100%, така е. Но аз видях много качествени изпълнения от страна на Сити. Трябва да си призная, наистина много ми хареса (голът на Стърлинг). Толкова е трудно да се защитаваш срещу тях, защото използват пространствата толкова интелигентно. И, очевидно, когато играят срещу нас, се адаптират спрямо нашия начин на игра" - сподели комплиментите си към съперника Клоп.

Този петък Ливърпул започва новия сезон 2019/20 в английската Висша лига. Първи техен съперник ще е Норич, който се завръща в елита. Сблъсъкът е с начален час 22:00 ч. А кой играч на мърсисайдци бе отдаден под наем днес в друг отбор от Премиър лийг - вижте повече информация в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички