Клоп сравни уволнението на Раниери с Brexit


Клоп сравни уволнението на Раниери с Brexit

1355 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе поредният, който изрази своето несъгласие с уволнението на Клаудио Раниери. Само девет месеца, след като изведе Лестър до историческа първа титла за тях във Висшата лига, италианският специалист изненадващо бе освободен от поста, след като тимът е изправен пред угрозата да изпадне.

След новината за неговото уволнение, Раниери получи огромна подкрепа от своите колеги. Един от тях бе именно Клоп, който в типичния си стил той сравни решението на Лестър с това на британците на напуснат Европейския съюз, както и с това на американците да изберат Доналд Тръмп за президент на САЩ.

„Дали съм изненадан, че подобни неща се случват? Не. Това е просто футбол. За мен през 2016-17 имаше няколко странни решения – Brexit, Тръмп, Раниери. Дали трябва да го приемам и разбирам. Не. Нямам абсолютно никаква идея защо от Лестър постъпиха по този начин. Всеки може да види ситуацията им в първенството и в Шампионската лига. Раниери е наистина специална личност, един много добър човек”, допълни Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички