Клоп след 0:3: Следващата седмица ще сме друго животно


Клоп след 0:3: Следващата седмица ще сме друго животно
Снимка: Getty Images/Guliver

5999 0

Вчера Ливърпул шокира феновете си, след като загуби с 0:3 от Наполи в контролна среща. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп призна, че резултатът го е разочаровал, но обеща, че отборът ще бъде "различно животно", когато се изправи срещу Манчестър Сити за трофея Къмюнити Шийлд в неделя на "Уембли".

"Мисля, че най-лошото нещо, което можеше да ни се случи, бе да спечелим всичките си мачове без шестимата ни важни играчи и след това да ни застигнат проблеми през сезона. Разбира се, не беше добре. Загубихме няколко мача преди сезона. Сигурен съм, че ще играем по-добър футбол и това е необходимо", заяви Клоп, цитиран от "The Telegraph".

"Това е странна предсезонна кампания, защото всички постоянно ти казват: "Поздравления". Преди мача Наполи бе така любезен и ни даде бутилка червено вино. Но това приключи със старта на срещата. Това е нова ситуация. Подготвихме всички възможно най-добре. Трябва да се вложим на 100% още от началото на сезона и да се борим с всичко, което имаме. Хубавото е, че ако опонентите ни анализират сега, ще си помислят, че сме "лесна работа", но ще бъдем друго животно следващата седмица", зарече се германският специалист. А дали ще има още нови попълнения в клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички