Клоп се скара на Шакири след загубата от Челси - какво му каза?


Клоп се скара на Шакири след загубата от Челси - какво му каза?
Снимка: Getty Images/Guliver

3247 0

Ливърпул претърпя снощи първата си загуба от началото на сезона, като мърсисайдци отпаднаха от турнира "Карабао Къп", след като отстъпиха срещу отбора на Челси насред "Анфийлд". Мениджърът на "червените" Юрген Клоп едва ли е останал задоволен от представянето на играчите си в края на мача, след като Ливърпул допусна да бъде обърнат в резултата.

След последния съдийски сигнал Юрген Клоп излезе на терена, за да поздрави играчите и феновете по трибуните, но и публично се скара на един от своите играчи. Немският наставник смъмри новата покупка на "червените" Джердан Шакири, който изигра пълни 90 минути на "Анфийлд".

Играчът имаше чисто положение да отбележи гол по време на мача, което накара редица журналисти да попитат Клоп след мача дали заради изпуснатото положение се е скарал на своя футболист. Юрген Клоп обаче отрече твърдението и сподели какво точно е казал на швейцареца.

"Говорих с Шакири относно последния фаул в мача. Искахме Мо да получи топката. Ако той бе дал възможност на Мо да излезе в ситуация един на един в последния игрови момент в мача, това нямаше да е лошо. Но може би беше твърде шумно на стадиона и момчетата вече не ме чуваха. Това, което му казах в тази ситуация, бе свързано само със свободния удар, нищо повече", разкри Клоп след края на мача.

Джердан Шакири се представя на много високо ниво от идването си на "Анфийлд", като мнозина фенове посочиха трансфера на играча като същинска "кражба", след като атакуващият играч бе привлечен от Стоук за скромните 13 млн. паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички