Клоп определи една седмица като решаваща за целия сезон


Клоп определи една седмица като решаваща за целия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

4308 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, вярва, че отборът му ще покаже съвсем различно лице, когато започнат официалните мачове. Той, също така, разясни, че сега предстоящият лагер във Евиан (Франция) е от изключително значение за целия сезон.

"Изключително важен е и го чакаме с нетърпение (лагера). Добрите резултати в мачовете преди сезона помагат за увереността, но това не е най-важното. Най-важното е да се подготвиш добре физически за един много, много дълъг сезон. Винаги е било ясно, че седмицата в Евиан ще бъде най-важна за целия предстоящ сезон. Пет дена след мача със Сити ни предстои сблъсък с Норич, но ние ще бъдем готови" - сподели Клоп.

Припомняме, че до този момент в контролите Ливърпул се представя повече от неубедително, като играчите са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, с уговорката, че победите са срещу непретенциозните отбори на Транмиър и Брадфорд. За мърсисайдци предстои сблъсък срещу шампиона Манчестър Сити в спор за Къмюнити Шийлд. Дербито е в неделя (04.08) от 17:00 часа българско време. А по какъв кошмарен начин се разви последният мач на Ливърпул, който бе срещу Наполи, вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички