Клоп: Няма смисъл да коментирам участието ни в Шампионска лига, защото...


Клоп: Няма смисъл да коментирам участието ни в Шампионска лига, защото...
Снимка: Getty Images/Guliver

967 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп категорично заяви, че неговият състав ще се бори да остане възможно най-дълго в борбата за трофея в Шампионска лига. Финалистът от последното издание на турнира е в ожесточена битка и за титлата в Англия, а мнозина смятат, че Висшата лига е приоритет за мърсисайдци.

"Няма смисъл да говорим за нашето участие в Шампионската лига, защото от този момент нататък всеки мач е финал. Надявам се да останем в турнира възможно най-дълго. Изградили сме чудесна основа и мисля, че е време да я използваме в наша полза", заяви Клоп.

Немският специалист коментира и надпреварата в шампионата, в която остават все по-малко мачове до финала: "Точно за това говорихме в последните години и за това се подготвяхме - за силен сезон, който ще бъде решен в последните седмици. Намираме се именно в тях и повече няма да има прекъсвания. Вече мачовете идват един след друг и всеки следващ става все по-важен. От друга гледна точка, част от нашите съперници в този период се борят за квоти за Шампионската лига и няма да се предадат лесно."

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах бе "скастрен" от майка си заради снимка със секси фенка (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички