Киелини: След всяка тренировка Конте те оставя мъртъв


Киелини: След всяка тренировка Конте те оставя мъртъв

1368 0

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини разкри какво е да работиш под ръководството на Антонио Конте. Двамата бяха заедно в Ювентус, както и в националния отбор на Италия.

В момента италианският треньор води английския Челси, но нещата не вървят добре и в страната постоянно излизат слухове за предстоящото уволнение на Конте. Киелини подкрепи бившия си наставник.

"Конте е много взискателен треньор. Това се отнася не само за мачовете, но и в ежедневието, за всяка тренировка. Той е като полицейски сержант. Когато работиш с Антонио, чувстваш някаква специална атмосфера. Усещах я в продължение на 3 години в Ювентус и 2 в националния отбор", коментира бранителят.

"След всяка тренировка Конте ви оставя мъртъв. Не уморен - мъртъв. Вие сте готови да преминете през всички тези трудности, защото вярвате в това, което той прави. Ние прекарахме 40 дни заедно с него във Франция и беше като да се потопиш в друг свят. Той създава такава атмосфера, в която всеки споделя енергията си с другите. Определено е един от най-добрите", категоричен бе Киелини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички