Карло Анчелоти се завръща в английската Висша лига, но в неочакван отбор?


Карло Анчелоти се завръща в английската Висша лига, но в неочакван отбор?
Снимка: Иван Йочев

2117 0

Докато ръководството на Арсенал се бави с търсенето на нов мениджър за тима, един от най-добрите свободни треньори в момента Карло Анчелоти е много близо до завръщането си в английската Висша лига, но начело на Евертън, информира "Sky Sports" в понеделник. 

Италианският специалист е избор №1 на шефовете на "карамелите" и преговорите с него ще бъдат задействани час по-скоро, за да не бъде изпреварен отборът и легендарният наставник да бъде отмъкнат от друг тим. Както е известно, дон Карло бе уволнен от поста си в Наполи заради скандал с президента и в момента е свободен агент. 

Според информациите, мажоритарният собственик на мърсисайдци Фархад Мошири иска на поста човек, който е печелил трофеи както на домашно ниво, така и в Европа. Ако той успее да убеди италианеца, който има интерес към позицията да акостира на „Гудисън Парк“, това би било успех за Евертън и техните привърженици.

В момента мениджърските функции се изпълняват от Дънкан Фъргюсън, който ще остане част от треньорския щаб, ако италианският специалист бъде назначен начело на "карамелите". 

Междувременно и Арсенал разчита на временен мениджър, но Фреди Люнберг към момента не оставя особено добри впечатления с тактическите си решения. Фаворит за нов мениджър на "артилеристите" е друг уволнен наскоро треньор (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички