Капитанът на Юнайтед: Не съм контузен, тактическо решение е да не играя


Капитанът на Юнайтед: Не съм контузен, тактическо решение е да не играя
Снимка: Getty Images/Guliver

1208 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия отрече твърдението на Жозе Моуриньо, че контузия е причината той да не играе в последно време за тима. По думите на еквадореца решението на мениджъра е по-скоро от "тактическа гледна точка".

Опитният футболист пропусна 17 мача през миналата кампания, а през тази не игра вече в 12 срещи. Той често страда от контузии, въпреки че е сред най-постоянните играчи на "червените дяволи".

"Валенсия е контузен и не може да тренира с отбора. Той работи здраво във фитнеса, но без топка и не с отбора. Все още не е готов", заяви Моуриньо относно състоянието на капитана. За Валенсия нещата обаче не стоят точно по този начин.

ИГРАЧ НА ЮНАЙТЕД ОТЛАГА ДОГОВОРА СИ: ГАРАНТИРАТЕ МИ, ЧЕ СЪМ ТИТУЛЯР И ПОДПИСВАМ

"Винаги съм имал добри отношения с Моуриньо. В момента не играя, но това е тактическо решение. Играчът на моето място се справя добре и аз трябва да уважа решението на мениджъра, заяви играчът пред "Area Deportivo". - Това, което мога да направя, е да продължа да тренирам, за да съм на разположение, когато отборът се нуждае от мен. Спокоен съм и знам, че моят шанс ще дойде", завърши еквадорецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички