Капитанът на Ливърпул: Освиркванията към Салах единствено го правят по-добър


Капитанът на Ливърпул: Освиркванията към Салах единствено го правят по-добър
Снимка: Getty Images/Guliver

1403 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън предупреди, че нападателят на тима Мохамед Салах става все по-мотивиран заради критиките по негов адрес. В последните четири мача от Премиършип египтянинът изработи три дузпи за "червените", а за част от тях останаха съмнения покрай отсъждането им.

В съботния мач срещу Брайтън, когато египтянинът падна в чуждото наказателно поле, феновете на "чайките" видяха симулация и започнаха да го освиркват. Капитанът на мърсисайдци обаче смята, че решението на главния арбитър е напълно правилно.

"Това си беше явна дузпа, няма какво да се обсъжда. Мисля, че стадионите, където играем, трябва да ценят това, което виждат. Да наблюдаваш играта на Мо е удоволствие. Ако трибуните се опитват да му оказват натиск, това само ще го направи по-добър. Той няма да се разстройва по този повод. Такава е настройката му, Мо е много силен духом"
, сподели Хендерсън.

"Колкото повече хората се настройват срещу него, толкова по-силно той ще иска да им доказва, че не са прави. Мо Салах твори неща, които не виждаш често. Трябва да се наслаждават на играта му, тъй като той е играч от световно ниво. Относно дузпата, повтарям - тя бе чиста", добави още хълфът пред "The Telegraph".

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че една от най-големите му грешки в треньорската професия е свързана със Садио Мане. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички