Канте би напуснал Челси само заради два отбора


Канте би напуснал Челси само заради два отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1736 0

Н'Голо Канте е един от най-добрите и важни в състава на Челси. Той записа впечатляващ сезон, в който стана и световен шампион с Франция. Интерес към него има редица европейски грандове, като най-напористи са от ПСЖ.

Трансфер в парижкия клуб обаче не влиза в плановете на полузащитника на Челси Н'Голо Канте, съобщи Gazetta dello Sport. Според италианския спортен ежедневник, 27-годишният французин би приел оферта от само два отбора - Реал Мадрид или Барселона.

Контрактът на Канте с Челси е до 2021 г. и в него няма вписана фиксирана сума за предсрочно напускане. Той премина в Челси през 2016 г. от Лестър Сити за 32 млн. паунда. Този сезон взе участие в 10 мача на Челси от различните турнири.

Ръководството на Пари Сен Жермен направи няколко опита да привлече Канте по време на летния трансферен прозорец, но до сделка не се стигна. Самият Канте също призна за разговори с ПСЖ, като разкри защо е избрал да остане в лондонския клуб - вижте какво сподели

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички