Какво прави фен на Арсенал, след като синът му започва да подкрепя Тотнъм?


Какво прави фен на Арсенал, след като синът му започва да подкрепя Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Guliver

2636 0

Когато двама души подкрепят различни футболни отбори, често се стига до конфликти. Още по-сложно е обаче, когато в едно семейство двама от членовете му подкрепят различни градски съперници.

Точно такъв е случая с фен на Арсенал в Англия, чийто син е станал фен на Тотнъм след края на Световното първенство в Русия миналото лято. За това бащата се решава и пише на човек, който се занимава с хипнози, за да може да направи така, че наследникът му да бъде част от привържениците на "артилеристите".

"Имам малък проблем. След като Хари Кейн спечели Златната обувка на Световното в Русия, синът ми започна да говори за това, че подкрепя Тотнъм. Гледах в интернет човек, който се занимава с хипнози и реших, че може да направите така, че синът ми да не подкрепя грешния отбор. 

КОЛКО СТРУВА ДО ТУК ДЕНИС СУАРЕС НА АРСЕНАЛ?

Наскоро получих в работата бонус от 3 000 паунда, който съм готов да вложа, за да не бъде синът ми фен на Тотнъм. Не съм споделял на жена си за бонуса и ще помоля да не разкривате самоличността ми. Знам, че е странно да моля за такова нещо, но искам всеки уикенд да прекарвам със сина си и да се радваме на едни и същи неща. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички