Какво можеше да бъде? Кейн е бил пред трансфер в италиански слабак


Какво можеше да бъде? Кейн е бил пред трансфер в италиански слабак
Снимка: Guliver/GettyImages

1932 0

Хари Кейн бележи голове "за забавление" напоследък. Откакто настъпи септември, нападателят се е разписал във всеки двубой на своя тим, донесе победата срещу Борусия Дортмунд, а след това вкара и първия си хеттрик за сезона срещу АПОЕЛ. Независимо дали е в Шампионска лига, или във Висшата лига, името на нападателя стана гарант за голове. Но през 2013 година съдбата можеше да го изпрати... в Ливорно.

Резерва в Тотнъм, настоящият голмайстор на английския шампионат можеше да се озове в Серия А в търсене на титулярно място. За това разкрива самият президент на изпадналия в немилост италиански тим.

"Опитахме да вземем едно младо английско момче, резерва на Тотнъм… но не си спомням как се казваше – май беше Скане, Кане, нещо от сорта”, заяви след края на трансферно лято 2013 Спинели. А от тогава насам Кейн се превърна в най-голямото име в английския футбол

Той вече има 108 гола в 173 мача за "шпорите", а през настоящата календарна година е под пара - 34 гола, с което пред него са единствено Кристиано Роналдо (39) и Лионел Меси (44). А до края на годината има достатъчно време Кейн да продължи головата си акция, особено ако запази формата си от септември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички