Какво можеш да очакваш, ако отборът ти отправи 127 удара за 6 мача?


Какво можеш да очакваш, ако отборът ти отправи 127 удара за 6 мача?
Снимка: Guliver/GettyImages

1451 0

Дори най-силните отбори в света, които играят най-атакуващият футбол, трудно могат да се похвалят с 20 удара средно на мач. Това постижение обаче е дело на Ливърпул, който в последните си 6 мача във всички турнири има в своята статистика 127 удара - страхотно постижение, достигнато благодарение на безграничната креативност на Коутиньо, Мане, Салах и компания. Но това, за съжаление на феновете на мърсисайдци, не означава нищо.

В последните си 6 мача "червените от Анфийлд" имат едва една победа, която дойде във Висшата лига срещу Лестър (успех с 2:3 на "Кинг Пауър Стейдиъм"). За този период воденият от Юрген Клоп тим регистрира две загуби и три равенства, допускайки цели 13 гола в мрежата си.

За пореден път се затвърждава впечатлението, че не само защитата е проблем за Ливърпул. Сега обаче на ход е единствено Юрген Клоп, който трябва да намери отговор за неволите на 18-кратния английски шампион, ако не иска след два месеца да е извън борбата за титлата в Англия и на прага на елиминация от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички