Какво каза Лалана на съотборниците си след шокиращия пропуск срещу Ман Сити


Какво каза Лалана на съотборниците си след шокиращия пропуск срещу Ман Сити
Снимка: Guliver/GettyImages

1338 0

В неделя дербито на 29-кръг на английската Висша лига между Манчестър Сити и Ливърпул завърши при резултат 1:1, като и двата тима можеха да съжаляват, че не се прибраха в съблекалните с трите точки.

През първата част имаше интересни положения пред двете врати, но Вили Кабайеро и Симон Миньоле на няколко пъти показаха добри рефлекси и запазиха нулевото реми.

През втората част Ливърпул поведе след точно изпълнена дузпа от капитана Джеймс Милнър, а малко по-късно звездата на "гражданите" Серхио Агуеро изравни.

10' преди края на мача Адам Лалана направи може би най-големия пропуск през сезона до сега, след като не се възползва от пас на Роберто Фирмино, който го остави очи в очи с Кабайеро.

"За секунда отделих очи от топката и не успях да преценя къде ще попадне след като отскочи от тревата. Знаех, че ако вкарам, това ще направи разликата.

След края на мача влезнах в съблекалнята и веднага се извиних на момчетата. Те разбира се не ми се сърдят, знаят, че това бе един то онези моменти, в които просто нямаш късмет", заяви Лалана пред официалния сайт на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички