Как Доктор Дре се сдоби с фланелка на Манчестър Юнайтед?


Как Доктор Дре се сдоби с фланелка на Манчестър Юнайтед?

2896 0

Много знаменитости са позирали с фланелката на Манчестър Юнайтед. Ето и още една от тях: Хип-хоп рапърът и продуцент Доктор Дре.

Американецът се изстрелва към славата като един от основателите на рап групата NWA, като освен това може да се похвали и със много успешна солова кариера. След това той се насочва към свой собствен бизнес със слушалки, които без съмнение сте виждали на ушите на много от играчите във Висшата лига.

И така, как едно от най-големите имена в шоубизнеса се сдоби със своя собствена фланелка на Юнайтед?

Чарли Париш е филмов режисьор, а последните повече от десет години е прекарал в Лос Анджелис, работейки във филмовата индустрия. Чарли се снима в шоуто на Еминем на "Уембли", където за първи път се среща с Дре. Постепенно отношенията им прерасват в дългогодишно приятелство.

Дре, чието истинско име е Андре Йънг, по-късно поканил Чарли да отпразнуват неговия 50-ти рожден ден на частна яхта. И като всеки добър гост, Чарли направил много специален подарък за неговия приятел.

"Чрез мой приятел, близък до Юнайтед, аз помолих играчите да подпишат специална фланелка за него. Те знаеха, че е за Дре и много от тях оставиха своите лични послания на нея, в които обясняват колко големи фенове са на музиката и слушалките му.", обяснява Чарли. "Когато показах фланелката на Дре, той беше наистина шокиран, че футболен клуб би си създал толкова много грижи единствено заради него. Той много я хареса и каза, че ще я окачи в рамка в къщата си".

"Дре е много голям фен на спорта и въпреки че не мога съвсем да кажа, че е привърженик на Юнайтед, той уважава спорта и хареса жеста. Той знае, че съм голям фен на "червените дяволи" и обичам да го информирам за последните новини и резултати."

"Да познаваш и да работиш с някой като Дре е голяма привилигия за мен заради всичко, което той е постигнал, независимо дали става дума за музика, филми или бизнес. И въпреки успеха и богатството си, той се заобикаля с хора, с които има еднакви възгледи."

"Понякога може да бъде неестествено да бъдеш в неговата компания или с някой като Снууп, но на мен ми харесва. Опитвам се да го привлека към Юнайтед", споделя Чарли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички