Играчите на Лестър искат обяснение за уволнението на Шекспир


Играчите на Лестър искат обяснение за уволнението на Шекспир
Снимка: Gulliver/GettyImages

1137 0

Играчите на Лестър Сити са останали изключително недоволни от решението на ръководството да освободи мениджъра Крейг Шекспир и са поискали обяснение защо това се е случило, разкри временният наставник на "лисиците" Майкъл Апълтън.

Апълтън призна, че атмосферата по време на първата тренировка, която води, не е била добра, като преди това той е имал закрита среща с всички футболисти. "Срещата не мина леко, момчетата са малко ядосани и разочаровани. Те имаха доста въпроси около случилото се, но не съм аз човекът, който може да отговори. Не аз освободих Крейг и не знам причините това да се случи. Тези въпроси трябва да се отправят към ръководството", сподели Апълтън пред медиите днес. "Нямаше никакви индикации, че Крейг ще бъде освободен. Обикновено такова нещо се усеща, но този път не бе така", допълни временният треньор на Лестър.

Шекспир получи постоянен договор през лятото, но изкара едва осем мача от сезона и бе уволнен след равенството 1:1 с УБА в понеделник. Шампионите от 2016-та година имат само една победа от началото на кампанията и се намират в зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички