Играч на Уотфорд скандализира: Ако не бях футболист, щях да съм наркодилър


Играч на Уотфорд скандализира: Ако не бях футболист, щях да съм наркодилър
Снимка: Gulliver/GettyImages

1091 0

20-годишното крило на Уотфорд Ричарлисон сподели, че вероятно е щял да стане наркодилър, ако не му е било провървяло във футбола. Талантливият бразилец в навечерието на мача с Челси разказа с какви трудности се е налагало да се сблъсква в детството си и как е съумял да излезе от гетото.

Ричарлисон премина в редиците на "стършелите" това лято от Флуминензе за 12,5 млн. евро. От началото на сезона южноамериканецът взе участие в седем срещи на Уотфорд и отбеляза три гола. Ричарлисон утре ще излезе в титулярния състав на тима си срещу Челси на "Стамфорд Бридж".

"Помня как веднъж в Бразилия насочиха пистолет в лицето ми, тъй като ме взеха за наркодилър, който се опитва да извърши кражба от разпределителен пункт за дрога. Такъв бе моят живот! След подобно нещо да играя срещу Челси е много по-лесно. Подобни ситуации бяха нещо нормално в моя живот. Живеех на доста диво място - виждах пред себе си наркотици всеки един ден, както и редовно ехтяха изстрели. Разполагахме с малък дом със заден двор, в който криеха наркотиците, преди да ги продадат. Тези хора бяха мои приятели, затова не можех да направя нищо срещу тях. Основно те търгуваха с трева и подобни неща, но аз самият никога не опитах нищо от тях. Някои мои приятели от тези времена сега са зад решетките. В моя живот имаше всички предпоставки да стана наркодилър, но моите треньори тогава бяха от полицията. Те знаеха къде съм роден и къде живея, затова винаги ме напътстваха. Именно те не ми позволиха да тръгна по лошия път", разказа Ричарлисон пред The Telegraph./БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички