Ибрахимович се предложи на свой бивш отбор


Ибрахимович се предложи на свой бивш отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

8071 0

Звездата на Лос Анджелис Галакси - Златан Ибрахимович, има пребогат опит в европейския футбол, като е бранил цветовете на редица грандове. Шведът е вече на 37 години, но продължава да бележи и да се представя на ниво, макар и в американската МЛС. Може би попаденията му дават нужната увереност, за да предложи услугите си на Манчестър Юнайтед, за който има записани 53 мача и 29 гола. 

"Мога лесно да играя във Висшата лига, така че, ако Манчестър Юнайтед се нуждае от мен, аз ще се отзова. Но в момента съм част от Галакси, съжалявам. Свърших работата си в Европа. Имам 33 трофея, които си нося. Надявам се и тук да спечеля нещо. След това ще видим къде приключва приключението. Гледах последния им мач (на Юнайтед) и смятам, че просто нямаха късмет. Ако бяха реализирали дузпата, нещата щяха да стоят по различен начин" - заяви Ибрахимович. 

Златан се представя впечатляващо в Америка. Само преди броени дни той заби нови два гола за Лос Анджелис Галакси (в градското дерби срещу Лос Анджелис). По този начин изравни рекорда си от миналия сезон. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички