Христо Стоичков интервюира звезда на Ливърпул (СНИМКА)


Христо Стоичков интервюира звезда на Ливърпул (СНИМКА)
Снимка: принтскрийн

2236 0

Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър публикува интересна снимка в социалната мрежа Инстаграм, на която присъства и легендата на българския футбол Христо Стоичков. Оказва се, че "Камата" е интервюирал опитния халф.

Англичанинът публикува снимка от въпросното интервю, като добави: "Мисля, че аз трябваше да го интервюирам". Милнър демонстрира голямо уважение към спортните успехи на българина, като отбеляза част от тях - Златната топка, спечелената Златна обувка от паметното Световно първенство от 1994 година, както и спечелени клубни трофеи като испанското първенство и Шампионска лига.

32-годишният Милнър продължава да бъде основна част от селекцията на Юрген Клоп, а показателите му по време на игра са повече от впечатляващи. Англичанинът почти не пропуска мач, в който да е пробягал най-голямо разстояние по терена, както и да помага за крайните успехи на отбора си.

На скоро друга голяма звезда в съвременния футбол бранителят на Барселона Жерар Пике също бе интервюиран от легендарния българин. Какво разкри защитника на каталунците пред "Камата" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички